Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Hampton Inn Enterprise 2**, Enterprise

Egyszerű helyfoglalás itt: Hampton Inn Enterprise és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Enterprise foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Hampton Inn Enterprise (Szállodák), szállás Enterprise, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Hampton Inn Enterprise. Minden foglalt szobának itt: Hampton Inn Enterprise lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Hampton Inn Enterprise milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Hampton Inn Enterprise mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9

Hampton Inn Enterprise 2** (Szállodák), Enterprise

8 West Pointe Court, Enterprise, Amerika (Szálláshely a térképen)

Hampton Inn Enterprise
Hampton Inn Enterprise 1Hampton Inn Enterprise 2Hampton Inn Enterprise 3Hampton Inn Enterprise 4Hampton Inn Enterprise 5Hampton Inn Enterprise 6Hampton Inn Enterprise 7Hampton Inn Enterprise 8Hampton Inn Enterprise 9Hampton Inn Enterprise 10Hampton Inn Enterprise 11Hampton Inn Enterprise 12

This hotel is located 1.8 miles from downtown Enterprise, Alabama and one mile from Dixie Boys Baseball Park. It features an outdoor pool and spacious rooms with free Wi-Fi.

Rooms at the Hampton Inn Enterprise are furnished with a cable TV and large work desk. Each air-conditioned room is brightly decorated and includes a coffee maker and hairdryer.

A daily buffet breakfast is served at the Enterprise Hampton Inn. Guests are welcome to work in the gym or use the business center.

Fort Rucker and the Army Aviation Museum are both 9.5 miles from the Hampton Inn.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Hampton Inn Enterprise)

Általános

wifi a szállás egész területén

Medence és wellness

fitneszközpont, szabadtéri medence, medence

Recepció

éjjel-nappali recepció, újságok

Takarítási szolgáltatások

mosoda

Üzleti szolgáltatások

tárgyaló | rendezvényterem, üzleti központ, fax | fénymásolás

Üzletek

üzletek a szálláshely területén

Egyéb

nemdohányzó szobák, akadálymentesített, családi szobák, lift, fűtés, légkondicionálás

Általános feltételek (Hampton Inn Enterprise)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Discover, UnionPay credit card

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Hampton Inn Enterprise)

Bejelentkezéskor fényképes igazolvány és hitelkártya szükséges. A különleges kérések teljesítése a bejelentkezéskori lehetőségek/rendelkezésre állás függvénye. A különleges kérések nem garantálhatók és további költségekkel járhatnak. Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után.